Select Page

Eindelijk! Na een week vakantie weer even lekker sporten. Ik had er echt zin in. Dit keer voor het eerst lekker buiten bootcampen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus plande ik een sportdate in met niemand minder dan mijzelf. Maar dat ging toch niet helemaal vanzelf…

Ik had dus alles van te voren helemaal gepland. Jaja, MessyMommy kan wel plannen. Eten stond klaar, oppas was geregeld dus ik vertrok keurig op tijd en vol goede moed naar mijn sportdate. Om 10 voor half 8 stond ik te wachten op de parkeerplaats. De afgesproken plaats voor de buitenbootcamp. Niemand…

Eerst maar even wachten. Ik ben vast veel te vroeg. Nog even snel de facebookpagina checken, het is toch niet verzet? Het staat er echt, woensdag 19.30uur. Inmiddels is het al half acht. Er is nog steeds niemand. Hoe kan dat nou? Weer check ik facebook en ook de site van de sportclub. Weer zie ik half 8 staan.

Ik loop maar wat verder over de parkeerplaats. Een stukje verder liggen de sportvelden, het lijkt me sterk, maar ik ga toch maar even kijken. Nee, alleen een stel jongens dat aan het voetballen is. Niet mijn ding en zeker geen bootcamp. Dit ga je niet menen zeg. Ik had mij zo op mijn sportdate verheugd!

Het wordt vijf over half en bijna tien over half. Dit kan niet goed zijn. Maar wat kan ik doen? Er zit maar één ding op: terug naar huis dan maar. Teleurgesteld stap in de auto en rij richting huis. Dag sportdate denk ik nog.

Ik ben nog geen 500m van de parkeerplaats af en daar zie ik een groepje opdrukken, squatten en rennen. Kan niet missen, dit moet het zijn. Een stukje verder zie ik een aantal bekende gezichten. Ben ik er net serieus gewoon langsgereden? Het is nog geen 10 meter van de weg af en je kunt er bijna niet omheen kijken. Echt weer iets voor mij. Een typische MessyMommy actie. Alles in het werk gesteld voor mijn sportdate en kom je alsnog 10 minuten te laat.

Gelukkig zijn de trainingen intensief en voldoen 50 minuten ook wel voor een flinke portie spierpijn en een voldaan gevoel. Volgende keer beter!