Select Page

Het is bijna weer moederdag! Tijd om al die lieve moeders weer eens in het zonnetje te zetten. Je snapt het al,  ik ben dus pré moederdag en mijn mama verdient een leuk moederdag cadeau. Nu alleen nog een moederdag cadeau verzinnen. Ik wil iets origineels, het moet niet te veel tijd kosten en het hoeft ook niet super duur te zijn. Gewoon even een leuk gebaar, want mijn mama staat altijd voor mij klaar! Ik ging op onderzoek uit en deed een heleboel leuke ideetjes op, die ik jullie niet wilde onthouden. Van moederdag cadeaus knutselen, gepersonaliseerde moederdag cadeaus en moederdag cadeaus voor de tuin tot moederdag cadeaus online kopen en een moederdag cadeau onder de 10 euro… Bij deze dus mijn moederdag cadeaus top 10!

Tip 1. Moederdag cadeaus knutselen

Zelf een moederdag cadeautje knutselen is toch wel erg leuk. Niet alleen om met kinderen te doen voor jouw mama, maar ook om als volwassene voor jouw eigen moeder te doen. Wat mij betreft hoeft moederdag ook helemaal niet commercieel te zijn. Ik zie het gewoon als een dag waarom mama even in het zonnetje gezet wordt. Door zelf moederdag cadeaus te knutselen, laat je zien dat je de tijd genomen hebt om speciaal voor haar iets te knutselen. Nu ik zelf ook mama ben, snap ik eindelijk die oh zo uitgekauwde opmerking van mijn ouders: “Ik hoef geen cadeautje voor moederdag, maar een tekening of iets wat je zelf gemaakt hebt vind ik altijd leuk”. En dat vindt mijn mama volgens mij nog steeds;).

Ik speurde pinterest af voor wat leuke tips. Check hier mij bord:

Tip 2. Moederdag cadeau knutselen met peuter

Je snapt het inmiddels al, ik vind het leuk om zelf moederdag cadeaus te knutselen. Een moederdag cadeau knutselen met peuter is een nog grotere uitdaging! Hoe leuk is het als die kleine dreumes een zelf gemaakt cadeautje aan mama kan geven? Die trots en die stralende oogjes zijn toch eigenlijk al meer dan genoeg voor ons mama’s? Voor mij in elk geval wel. Hier een aantal hele gave tips voor een moederdag cadeau knutselen met je peuter.

Ik heb het heel goed verstopte cadeau van mijn oudste dochter inmiddels per ongeluk gevonden. Ik ging er namelijk bijna op zitten tijdens het stofzuigen. Ze heeft het onder haar zitkussen onder haar stapelbed verstopt. En ik had al bijna twee weken lang de kast vermeden in de veronderstelling dat het daar lag, haha! Ik kan niet wachten tot het zondag is!

Gepersonaliseerde moederdag cadeaus

Gepersonaliseerde moederdag cadeaus doen het ook altijd goed. Een leuke foto of een gepersonaliseerde tekst, net even anders dan anders en natuurlijk super uniek! Zelf bestel ik heel graag bij Greetz en laat die nou net een aantal hele leuke gepersonaliseerde moederdag cadeaus hebben!

Dit is mijn top 3:

Tip 3. Het gepersonaliseerde moederdag bord – Zo zal mama altijd aan je denken als ze van dit bord eet!

Gepersonaliseerde moederdag cadeaus Greetz Bord I love mama

> Bestel het bord bij Greetz!

Tip 4. De gepersonaliseerde wijnfles – Voor de mama’s die wel van een wijntje houden.

Gepersonaliseerde moederdag cadeaus Greetz wijn fles foto tekst

> Bestel gepersonaliseerde wijn bij Greetz!

Tip 5. Gepersonaliseerde Merci Chocolade – Jaaaaah chocolade is altijd goed! Daar maak je veel mama’s heel blij mee.

Gepersonaliseerde moederdag cadeaus Greetz Merci Chocolade

> Bestel je merci bij Greetz!

Tip 6. Moederdag cadeau voor in de tuin

We hebben de afgelopen weken al even van het mooie weer mogen proeven. De zomer komt eraan en het tuin seizoen is weer geopend. Erg leuk om daar op moederdag een beetje op in te spelen. Een moederdag cadeau voor in de tuin is dan ook nooit weg. Je kunt natuurlijk naar het dichtstbijzijnde tuincentrum sjeezen voor een mooie plant of een ander tuinaccessoire. Het is echter ook zeker de moeite om eens naar deze toffe en originele ideetjes te kijken! Misschien staat jouw perfecte moederdag cadeau voor in de tuin er wel tussen?

Tip 7. Moederdag cadeau tips – Online moederdag cadeau kopen

Je kunt natuurlijk lekker gaan shoppen in jouw woonplaats of een grote stad. Ben je liever lui dan moe of heb je geen tijd? Online een moederdag cadeau shoppen is dan wel zo relaxed. Een aantal cadeaus scoort op moederdag altijd goed. Damesgeuren, sierraden, rituals, een leuke gadet en de rest kun je zelf ook wel in vullen. Bij bol.com vond ik een heleboel leuke kortingsacties. Wat dacht je van de volgende moederdag cadeau tips?

Moederdag cadeau Online kopen tips bol

Tip 8. Moederdag cadeau onder de 10 euro

Ik had het stiekem al een beetje verklapt. Wat mij betreft gaat moederdag meer om de gevoelswaarde. Even je lieve mama in het zonnetje zetten en dat hoeft echt niet veel te kosten. Het allerleukste zijn de zelfgemaakte cadeautjes. Zelf heb ik vaak de wildste ideeën, maar het moet ook realistisch zijn en dat is het als mama van een peuter en kleuter vaak gewoon niet. Tussen kids, werk, gezin, huishouden, bloggen, familie en vrienden door, blijft er vrij weinig tijd over in mijn geval.

Misschien dan toch gewoon een leuk cadeautje? Tust me. Met het moederdag cadeau onder de 10 euro kom je echt een heel eind! Wedden dat je moeder er heel blij van wordt? Bij HEMA vind je een hele boel leuke dingen, waar ook je portemonee blij van wordt!

Wat dacht je van deze te schattige rompertjes voor de kersverse mama’s en mama’s to be onder ons? Dat worden pas echt leuke selfies;).

Moederdag cadeau onder de 10 euro rompers

En wat ik ook echt een heel gaaf item vond is de DIY keukenschort van HEMA.

Moederdag cadeau onder de 10 euro diy keukenschort

Voor een ander moederdag cadeau onder de 10 euro klik je hier.

Tip 9. Niks geven, gewoon samen iets doen – Qualitytime

Iets geven is leuk, iets samen beleven misschien nog wel leuker! Mijn moeder staat altijd voor ons klaar en dat is natuurlijk heel fijn. Hoe leuk is het dan om je moeder even lekker in de watten te leggen door samen met haar iets leuks te gaan doen. Je kunt denken aan een bezoekje aan een ijssalon met een kop koffie. Of ga samen lekker naar de sauna, trakteer haar op een massage of bezoek een leuke stad en ga samen shoppen.

Er zijn heel veel leuke dingen te bedenken. Wil je echt iets speciaals, kijk dan eens naar de belevenissen uitjes op cadeautjes.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondvaart met high tea, een workshop bonbons maken of een chocoladefondue voor twee?

Tip 10. Keukenprinses? Bakken maar!

Liefde gaat door de maag, ook bij moeders. Van eenvoudige cupcakes en chocolate chips koekjes tot prachtige taarten, als het maar lekker is! Alleen al het feit dat je de moeite genomen hebt er tijd in te steken zou genoeg moeten zijn, vind je ook niet?

Maar wat nou als je geen tijd of zin hebt om zelf iets te bakken? Met deze tip maak je in een handomdraai toch nog een origineel en leuk cadeau. Laat het haar dan zelf doen met een zelf samengestelde bakmix! Ik schreef er vorig jaar voor moederdag een blog over. Check it out in:

Bakmix in pot – Lekkere last-minute cadeautip

Dat was al weer mijn moederdag cadeaus top 10. Welk cadeau kies jij? Ik wens jullie in elk geval alvast een hele fijne moederdag;).