Select Page

De kinderbijslag is weer gestort en komend weekend wordt het mooi weer. Het kwik stijgt dit weekend voor het eerst naar twintig graden. Althans, dat zeggen de weergoden. Tijd om kinderkleding online te shoppen! Stiekem ben ik al een maand mijn favoriete kinderkleding sites aan het afstruinen. River Island, HEMA, Kleertjes.com, Prenatal en Noppies mogen in mijn zoektocht niet ontbreken. Waar vind ik de leukste kinderkleding voor mijn meiden? Wat zijn de kindermode trends van 2018? In deze blog laat ik je zien welke babykleding, peuterkleding en kleuterkleding looks ik het leukste vind. Kijk je mee naar mijn top 15 kinderkleding trends zomer 2018?

Nieuwe collectie kinderkleding 2018 – Kindermode trends zomer

De nieuwe collectie kinderkleding 2018 is inmiddels bijna overal wel te vinden. En dan te bedenken dat webshops die collectie al een jaar eerder hebben uitgezocht! Petje af voor de collectie op mijn favoriete websites! Het eerste dat mij opvalt is lekker veel felle kleuren. Tropische prints zij helemaal in, denk aan ananassen, palmbomen en flamingo’s. Ook zie je veel stoere, sportieve looks. Ik vind het leuk om mijn meiden een jurk aan te doen, maar ik hou ook ontzettend van lekker stoer. Vooral mijn jongste is niet echt een meisje meisje dus voor haar kies ik graag stoere, sportieve meisjeskleding.

Hoe cool zijn de metallic accenten. Je ziet nu erg veel van die korte metallic shorts en rokjes met een leuk shirt erboven of prints met metallic accenten. Stoer en toch ook lekker meisjesachtig. Ik ben fan! Dan is er nog de kinderkleding met een artistieke touch. Grafische elementen, kleur uitspattingen, vormen die aan kunstenaars als Mondriaan doen denken. Ook allemaal lekker fleurig en zomers. Je snapt het al. Shoppen wordt geen probleem, er is zoveel leuks te vinden! Het echte probleem wordt kiezen;). Ik zie alweer veel te veel leuks! De nieuwe collectie kinderkleding en de trends van 2018? I just love it!

Kinderkleding online shoppen – Waarom online?

Waarom ik de kinderkleding voor mijn meiden graag online shop? Ik kan lekker alles wat ik leuk vind in mijn winkelwagentje stoppen. Dan heb ik alles in één overzicht, inclusief de prijs (niet geheel onbelangrijk). Daarna kan het grote schrappen beginnen. Ik kies dan eerst wat mijn meiden echt nodig hebben en dan nog en paar dingen die ik gewoon heel leuk vind. Ook kan ik meteen de prijs goed in de gaten houden en betaal je niet snel teveel.

Babykleding zomer 2018 – Kindermode trends 2018 voor de allerkleinsten

Nee, ik heb geen babytje meer in huis. Mijn meiden zijn inmiddels peuter en kleuter. Toch kan ik het meestal niet laten om ook de babykleding even te bekijken. Het is allemaal zo schattig! Ik zocht 5 items voor je uit uit de babykleding zomer 2018 collectie.

1. Schattige shirtjes met hippe print

babykleding hema shirtjes patroon dierenprint

Misschien wordt het aankomend weekend al blote armpjes weer! Tijd voor een paar hippe t-shirtjes voor je kleine spruit? Met deze schattige shirtjes met hippe print voldoe je helemaal aan de kindermode trends voor de zomer van 2018. De kleurtjes zijn zacht en stoer. Door het elastiek in het boord en de omgevouwen mouwtjes zijn de shirtjes wel lekker meisjesachtig. Zeg nou zelf, die dierenprint met kattenkopjes is toch echt onweerstaanbaar leuk? Bij HEMA shop je vaak leuke kleertjes voor een kleine prijs en toch van goede kwaliteit. Shop je mee?

> Shop de shirtjes hier

2. Comfy sweatbroekje in zacht grijs

comfy sweatbroekje hema babykleding zachtgrijs

Toen mijn meiden klein waren kocht ik graag comfy kinderkleding. Kleertjes die lekker zitten, maar er toch lief of stoer uitzien. Dit gemêleerde sweatbroekje van HEMA is daar een goed voorbeeld van. Met een leuk shirtje, zoals de shirtjes hierboven maakt je kleine helemaal de blits. Het broekjes is lief en schattig tegelijk en je kunt het makkelijk combineren in verschillende stijlen. Ook best fijn als de meisjeskleding eens een keertje niet roze is;).

>  Shop het broekje hier

 

3. Jurkje Babyface korte mouw meloentjes

babykleding jurkje meloentjes tropical trend

Een lief klein jurkje voor een lief klein meisje. Ik ben gek op de tropische accentjes als ananasjes, meloentjes, flamigo’s en meer. Dit schattige roze Babyface jurkje met korte mouwen en meloentjes zou bij mij echt in de babykleding kast hangen! Door de drukknoopjes op de schouder, kun je het makkelijk over het hoofdje krijgt. De stof is zacht en aan de onderkant zit een elastisch boord. In de zomer goed te dragen met korte mouwtjes en blote beentjes. Als het iets minder warm is met een vestje en een maillot of legging.

> Shop het jurkje hier

4. Fleurig babyvestje met artistieke print

Prenatal babykleding meisjes vest grafisch

Een fleurig babyvestje met artistieke print uit de Prenatal collectie. Anders dan veel andere items uit de meeste babykleding zomer 2018 collecties, is het vestje lekker fel gekleurd. Je ziet vaak veel pasteltinten en die zijn ook leuk. Met dit vestje laat je kleine meid zien: hier ben ik! Kijk hoe stoer ik ben!

De artistieke trend kun je bij dit vestje heel goed terug te zien. Tegelijkertijd is het geen overload aan kleur. Dat vind ik persoonlijk voor die hele kleintjes ook niet altijd even mooi. Je kunt dit fleurige babyvestje met artistieke print goed combineren met zachte pastelkleuren als geel, roze en turquoise. Liever neutraal, ga dan voor wit. Of kies juist een wat meer contrasterende kleur als donkerblauw. Genoeg om mee te combineren dacht ik zo;).

> Shop het vestje hier!

5. Adidas originals trainingspak baby met grafische print

adidas babykleding trainingspak trendy grafische print

Schattig, draagcomfort, trendy, sportief en stoer in één. Dit trainingspak van adidas originals is speciaal voor baby’s ontworpen. Het setje is gemaakt van zachte stoffen, bestaande uit katoen en polyester. De grafische print voldoet helemaal aan de kindermode trends 2018. Het broekje is effen van kleur en heeft een fijn elastisch boord. De wel bekende strepen van Adidas originals vind je natuurlijk terug op de broek. Met dit leuke setje gooit jouw kleintje deze zomer vast hoge ogen op! Ik zou er bijna nog een baby om willen;).

> Shop het trainingspak hier

Kinderkleding zomer 2018 – Welke meisjeskleding wil ik heel graag scoren voor mijn jongste

Er is echt zoveel leuks te krijgen op het gebied van kinderkleding. De kledingtrends van 2018 zijn ook nog eens helemaal naar mijn smaak. Ik ging op onderzoek uit en probeerde een aantal verschillende looks te creëren voor mijn meiden. Benieuwd wat ik het allerleukste vond? Eerst laat ik je mijn top 5 zien voor mijn jongste dochter van bijna 3 en daarna voor mijn oudste van 4,5 jaar. Kijk je mee?

6. Dierenprint look – stoer en comfy

Ik ben gek op de dierenprints. Zebra, luipaard en noem ze maar op. Dit setje van NOP by Noppies vind ik lief en stoer tegelijk en dat past perfect bij mijn jongste dochter. Kijk hoe leuk deze items bij elkaar passen. Je kunt ze ook nog eens heel makkelijk met andere kinderkleding items combineren. Wat vind jij van deze dierenprint look, lekker stoer en comfy?

Vest Loving dierenprint look - stoer en comfy NOP Noppies Dierenprint look - stoer en comfy shirt Larchmont NOP Noppies Joggingbroek Lunas dierenprint look - stoer en comfy NOP Noppies
> Hier shop je het jack! > Koop mij;) > Shop de broek hier!
7. Bruidsmeisjesjurk River Island – Yes, we have a wedding!

Mijn broertje en schoonzusje geven elkaar in het najaar het jawoord. Ik zeg “I do” tegen dit witte kanten bruidsmeisjes jurkje. Sara en Nina mogen de ringen brengen en daar hoort natuurlijk een mooie jurk bij! Ik hou echt van kant en lace. Het is vrouwelijk en stoer tegelijk en geeft een mooie klassieke uitstraling. Dit jurkje past perfect bij mijn jongste dochter. Het enige dat we dat nog moeten doen is de jurk schoonhouden;).

I love lace - bruidsmeisjesjurk wit kant I love lace - bruidsmeisjesjurk wit kant2 I love lace - bruidsmeisjesjurk wit kant3
 > Shop hier!
8.Tropical kinderkleding trend zomer 2018 – stoer en sweet

Zoals ik al zei is mijn jongste dochtertje lekker stoer. Ze heeft donkerbruine ogen en iets donkere huid als haar zusje. Zachte roze, groene en blauwe tinten staan haar erg mooi. Deze loop is lief en stoer tegelijk. De tropical print voldoet helemaal aan de kinderkleding trend voor de zomer van 2018.

 Tropical prints kinderkleding zomer 2018 shirt Marion NOP Noppies  Tropical prints kinderkleding zomer 2018 shorts en shirt  Denim kinderkleding zomer 2018 shorts Marina NOP Noppies
> Shop hier! > Shop hier!
9. Meisjeskleding peuter jurkje Noppies – Cute Flamingo!

Flamigo is ook weer zo een heerlijke tropical print en past perfect bij de trends zomer 2018. Dit leuke Noppies peuter jurkje is super leuk te combineren met een legging of stoere kniekousen en sneakers. De lange mouwen maken het jurkje perfect voor de frissere dagen of het tussenseizoen. Heel veel meer dan GO GO Flamingo kan ik er niet van zeggen. Jurkje is gewoon te leuk!

Meisjes peuter jurkjes noppies flamingo print tropical roze  Meisjes peuter jurkjes noppies flamingo print tropical grijs Meisjes peuter jurkjes noppies flamingo print tropical roze 2
> Shop hier! 

 

10. Stoere Cars Jeans Jas groen – voor de stoere, sportieve look

Een leuke stoere jas voor deze zomer? Deze Cars Jeans jas mag dan echt niet ontbreken! De mint groene variant is mijn favoriet. Die past het beste bij mij dochter.

Cars jeans jas groen peuter kinderkleding  Cars jeans jas roze peuter kinderkleding   Cars jeans jas blauw peuter kinderkleding
> Shop het groene jack hier!  > Het roze jack? Shop hier!  > De donkerblauwe look shop je hier!

Kinderkleding zomer 2018 – Welke meisjeskleding wil ik heel graag scoren voor mijn oudste

Last, but not least! Tot slot praat ik je bij over mijn favoriete looks voor mijn oudste dochter. Ze is alweer 4,5 jaar, gaat naar school en groeit echt als kool. Nieuwe levensfase, nieuwe look! Mijn oudste dochter is wel echt een meisje meisje. Hoewel stoere looks haar ook heel leuk staan, trekt ze zelf het liefs een jurk of rokje aan. Tja, wie ben ik dan om haar tegen te houden?  Hier gaan we dan met mijn vijf favoriete kinderkleding looks voor mijn oudste voor de zomer van 2018.

11. Lekker sportief – Look! It’s a metallic look!

Metallic is een look die je in de zomer van 2018 veel zult gaan zien. Ik vind het echt een hele leuk look. Het is stoer en toch classy voor meiden. Het geeft een beetje een boxlook en zo kwam ik tot de volgende outfit. Ik weet zeker dat mijn oudste dit setje kinderkleding heel leuk zal staan!

  Tommy Hilfiger Jas bomberjack kinderkleding zilver Kinderkleding retour singelt meisjes zwart Kinderkleding metallic short Vingino zilver Kinderkleding kniekousen bonnie doon
> Shop  het jack hier! > Shop  hier! > Short shoppen? > Shop hier!
12. Bruidsmeisjesjurk River Island – Yes, we have a wedding (part2)

Ik had het al verklapt. in het najaar zijn mijn meiden bruidsmeisjes op de bruiloft van mijn broertje en schoonzusje. Voor mijn oudste vond ik dit mooie, stijlvolle jurkje bij River Island. Wat een toffe webshop is dat toch! Ik kies hier voor de lace look. De pasvorm van het jurkje is iets anders en wat meer girly. Ik vind dit beter bij wat oudere kindjes passen en ook voor dit bruidsmeisjesjurkje van River Island geldt: Yes, I do!

I love lace - witte kanten bruidsmeisjesjurk river island1 I love lace - witte kanten bruidsmeisjesjurk river island2 I love lace - witte kanten bruidsmeisjesjurk river island3
 > Shop hier!
13. Casual, toch een jurkje – NOP jurkje en legging Noppies

Mijn oudste dochter heeft een lichte huid en donkere haartjes. Ze kan heel veel verschillende kleuren hebben. Persoonlijk vind ik blauw altijd erg mooi bij haar staan. Dit NOP jurkje uit de Noppies collectie kan ze zowel voor netjes als casual dragen. De leuke rushes op de mouwen maken het meer dan alleen een lange trui en geven het echt een jurkjes look. Leuke legging eronder en klaar is kees!

Kinderkleding jurk ottowa blauw print
Kinderkleding jurk ottowa blauw print2
Kinderkleding Legging Kulpsville NOP Noppies
 > Shop het jurkje  > Legging vind je hier
 14. Dreamy girly look in zacht roze – HEMA does it!

Rokjes zijn zo lekker makkelijk. Je kunt er eindeloos mee combineren. Voor in de frisse lente met een leuke maillot en in de zomer lekker zonder. Dit zacht roze rokje is voor mijn oudste een echt musthave item voor deze zomer. Met steeds een ander shirtje, creëer je steeds een andere look. Een paar stoere gympen eronder voor een stoere look of een paar girly sandalen voor een girly look. Het gebroken witte shirtje heeft een leuke, subtiele print. De bronzen kroontjes maken het net even wat sjieker dan een standaard shirtje. En voor de prijs hoef je het bij HEMA vaak echt niet te late;). Blij kind, blije mama, blije portemonnee!

Kinderkleding t-shirt gebroken wit gouden kroontjes Kinderkleding kinderrok fluweel lichtroze
 > Shop hier!  > Musthave rokje shoppen?
15. Stoere Demin Look

Na al die rokjes en jurkjes moet er ook nog een broek aan te pas komen. Deze stoere maar comfy demin look maak the lijstje compleet. Het jeansjack van Retour heeft een mooie lichte wassing, leuk voor de zomer. Het t-shirt met korte mouw van Nono heeft een leuke floral print details als de oogjes die op dit moment erg in zijn. De donkerblauwe kleur combineert leuk met demin en past goed bij de legging. De roze kleur van de print, maakt het toch weer lekker meisjesachtig. De B.Nosy legging met donkerblauwe en witte strepen is een leuke eyecatcher. De legging kan ook leuk onder een rokje of jurkje gedragen worden. In dit geval vind ik het superleuk in deze denim look passen. Wat vind jij?

Kinderkleding spijkerjas retour lichte wassing Kinderkleding Nono T-shirt donkerblauw korte mouw B.Nosy legging blauw stripes kinderkleding
> Shop hier! > Shirtje shoppen? > Shop hier!

Shop klaar voor het voorjaar!

We zijn er doorheen! Wat vinden jullie van mijn favoriete kinderkleding items en looks voor het voorjaar en de zomer 2018? Ik ben heel benieuwd! Wat is jouw favoriete kinderkleding look voor de zomer van 2018?

Check mijn gastblog voor Mamakletst.nl voor meer leuke items en looks! 8 jaar Aliexpress – Shop nu met heel veel korting!
Na deze blog helemaal in vakantiesferen? Lees mijn vakantieblog! Vakantiestress – Goede voorbereiding half werk?

Foto: Pexels