Select Page

Hoera voor Wimlex, 50 jaar! Dat moeten we vieren en dat kunnen wij Nederlanders als geen ander. Alhoewel… Hoe zag jouw Koningsdag eruit?

Hang de vlag uit!
Of toch niet. Hmmz geen idee waar die vlag is, hadden we er überhaupt een? En die vlaggenhouder zit best hoog, moet ik weer een trapje pakken. Laat maar. #fail1

De lawaai optocht
Superleuk! Fiets versieren met de kids en met de hele meute mee door het dorp. Al jaren een traditie, kids vinden het geweldig. Maar dan moet je wel om 8uur paraat staan en crêpepapier in huis hebben. #fail2

Oranje boven?
Chips! Helemaal vergeten oranje shirts voor de meiden te scoren. En ik was nog wel bij de primark! #fail3

De vrijmarkt?
Check! Lekker burgerlijk met zn viertjes tussen de kleedjes door. Ik denk dat 90% van wat ik gezien heb vies, oud of kapot was. Je moet goed zoeken, want soms vind je best wat leuks tussen de versleten leggings, vieze tennisballen en verlepte cakejes.

Al snel hadden we item 1 in de pocket. Een vishengel voor maar 5 euries. Manlief helemaal happy.
En ook ik scoorde mijn favovrijmarktitems. 3 thrillers voor maar €1 per stuk. Joepie, leesvoer voor de vakantie! Je voelt je echt een winnaar voor die bedragen.

En voor de kids?
Springkussens en suikerspinnen. Die hebben zich prima vermaakt, ook zonder vlag, oranje shirt en lawaaioptocht. Al met al, toch een geslaagde dag.