Privacystatement

MessyMommy.nl verzamelt persoonsgegevens. Om aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens te voldoen, volgt hier mijn privacystatement. De persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Contactgegevens

www.messymommy.nl
messymommynl@gmail.com

Persoonsgegevens

MessyMommy verzamelt persoonsgegevens op het moment dat jij een reactie plaatst op mijn blog. Hiervoor worden de volgende gegevens opgeslagen:
Naam, e-mailadres, adres van je website, IP-adres.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je een reactie plaats onder een van mijn blogs, vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Je e-mailadres wordt niet getoond op mijn website. Ikzelf gebruik het e-mailadres alleen als ik persoonlijk naar je wil reageren. Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat ik gebruikers die mij bedreigen, spam sturen etc. kan blokkeren.

Cookies

Bij het openen van mijn website verschijnt er onderaan een balk, waarbij je wordt gewezen op het gebruik van cookies. Deze cookies onthouden je naam en e-mailadres bij het geven van een reactie. Zo hoef je niet bij iedere reactie opnieuw alles in te vullen. De cookies helpen ook bij het analyseren van www.messymommy.nl, via Google Analytics.

Delen van persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers. Deze zijn eigendom van de host van mijn website, Serveo. Met deze gegevens wordt echter niets gedaan.

Het is mogelijk dat ik een door jou geplaatste reactie gebruik in een artikel voor MessyMommy.nl.

Recht

De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers;

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van jou verzamel. Je mag me vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. Ik ben verplicht dit te doen als je ernaar vraagt.

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens.

Intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Geen persoonsgegevens delen?

Zolang jij geen reacties plaatst op www.messymommy.nl, deel je geen persoongegevens met MessyMommy.

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Mail mijn dan via messymommynl@gmail.com of via het contactformulier op de site.